• djpedri
  • 620 996 106
Com escollir la música del dia del vostre casament perquè sigui un èxit?

Com escollir la música del dia del vostre casament perquè sigui un èxit?

Com escollir la música del dia del vostre casament perquè sigui un èxit? Molts nuvis es fan aquesta pregunta, doncs bé heu arribat al lloc adequat.

Preparar la música és part fonamental perquè el casament sigui un èxit. Moltes parelles se centren en la decoració, el càtering, el vestit, les flors etc... I obliden el tema relacionat amb el ball. Sempre hem considerat que molts dels convidats recorden no només per la decoració o el menjar, sinó també per el bé que ho han passat en general aquell dia. És per això que és important preparar amb antel·lació la música del vostre casament més enllà de les cançons de la cerimònia.

Per això I perquè la celebració sigui un èxit total, us presentem una sèrie de consells per escollir la música del casament.

1. Interpretar bé la pista de ball, Mirar que necessita en cada moment, no ens limitem a mirar un llistat de cançons sense més. Adaptem les cançons al gust dels convidats I dels nuvis segons vagi la festa.

2. –És important que indiqueu els estils musicals pels quals us inclineu. Expliqueu les vostres peculiaritats musicals I flexibilitats de les vostres preferències. És important l'estil i les cançons que no us agraden que passar tot un llistat amb tot el que s'ha de posar.

3. Perquè es noti que la música és personalitzada, és important que ens indiqueu quines són les vostres cançons preferides o imprescindibles I que us caracteritzin, la cançó que ballàveu amb la vostra amiga de petites o bé a la universitat, amb la cançó que us vàreu conèixer, la que no deixeu de cantar etc...I poder-les posar en el moment adequat.

4. Per escollir la cançó d'entrada dels nuvis al banquet, és millor posar-se en situació I veure com us ve de gust entrar a tots dos, per exemple si un és tímid I no es veu entrant fent bots, millor no posar una cançó animada I fer-li passar un mal moment.

5. Pel moment de l'entrega del ram de la núvia, el nostre consell és intentar buscar una cançó que desperti emocions I sentiments a la persona/nes a la que s'entrega , perquè aquest és un moment especial.

6. Pel moment de l'aperitiu on és pretén crear un ambient distès hem de cuidar el més mínim detall tant en la cosa visual com en l'auditiu, per això recomanem un estil musical lligat a l'espai on el fem.

7. És fonamental pensar en la il·luminació I el so a la pista de ball, perquè aporta la impressió de moviment i per tant sensació d'animació a la pista.

8. Un últim consell, per mi el més important del ball, és el moment de gaudir al màxim del casament, després de tots els nervis I de fotos I saludar durant l'aperitiu I el banquet és el moment de deixar-se anar la cabellera I gaudir.

About the Author

foxnice