• djpedri
 • 620 996 106

Busquem la sinergia entre els convidats, els nuvis i la pista de ball.

Estem oberts a totes les propostes per a fer una sessió ballable i festiva.

 • CERIMÒNIA

  CERIMÒNIA

  Religiosa o civil, sonoritzem els moments claus, així com microfonia d’ambient, inalàmbrics o de fil, per no perdre’s detall.

 • APERITIU

  APERITIU

  Música alegre que convini amb l’entorn i el menjar, de tots els estils i gustos.

 • BANQUET

  BANQUET

  Una música d’acompanyament durant l’àpat per ajudar a païr bé. Així com entregues i regals.

 • BALL

  BALL

  Moment de moure el cos, ball de tots els estils musicals per a tothom i mesclats de la millor manera.

T'ASSESSOREM I ENS ADAPTEM ALS TEUS GUSTOS MUSICALS.

No vam dubtar gens a contractar Beats&Roll pel nostre casament i la veritat és que no podíem haver escollit millor. L'Albert va ser molt i molt atent en totes les nostres peticions i ens va ajudar en tot moment. Vam voler fer un mix pel nostre ball i no va parar fins a trobar el que li demanàvem. Només podem donar les gràcies per fer realitat el nostre dia tant per nosaltres com pels nostres convidats que tots van estar encantats amb la música, va ballar del més gran al més petit.
Marta i Xicu
Marta i Xicu
Albert Morillo, sin ti, la fiesta no habría sido lo mismo, mil gracias por la ayuda y asesoramiento musical, por las risas y la simpatía... por darnos una noche tan divertida!
Esther i Marc
Esther i Marc
Gràcies per fer del nostre casament, un fiestón màgic! Va ser brutal, música totalment immillorable! Gràcies de debó!
Sílvia i Òscar
Sílvia i Òscar
Estem encants d'haver treballat amb tu! Moltes grècies per ajudar-nos a que el nostre casament fos rodó!
Maite i Manuel
Maite i Manuel
La nostre experiència al Mas del Silenci va ser fenomenal, perfecte. La música de Beats&Roll ens va animar molt. Beats&Roll s'adapta a tots els estils de música i tots els teus gustos. La gent no va parar de ballar , del més gran al mes petit. La taula de música que els acompanya amb les llums de colors fa que et sentis com a una disco, tot i ser a l'aire lliure. L'Albert un encant, disposat a tot. És molt important tenir una bona música per animar a la gent i que la gent no tingui ganes de seure a una cadira i Beats&Roll ho aconsegueix. Gràcies!
Ingrid i Remi
Ingrid i Remi
No hi ha millor professional per contractar pel dia del teu casament. Nosaltres ho varem tenir clar des del primer moment. El casament va ser tot un èxit (ho varem petar!) i la múscia hi té molt a dir. Beats&Roll és un gran professional i amb la seva amabilitat s'aconsegueix un casament perfecte. Gràcies per formar part del nostre dia!
Sílvia i Quel
Sílvia i Quel
By far the best wedding D.J that we have ever experienced and all of the guests agreed. We have had countless comments from our friends and family about how perfect the music was. the guests left the dance floor from the first dance right through to the early hours of the morning. You read the crowd perfectly and each song was better than the last.
Karen i Connor
Karen i Connor
La música és una part importantíssima dins d'un casament i nosaltres hem tingut la gran sort de comptar amb un gran professional com l'Albert, des del primer minut ens ha ajudat en tot el que hem neccesitat, estem molt contents d'haver compartit un dia tan especial amb ell!
Marina i Sergi
Marina i Sergi
Agraïr-te la feina que vas fer, ho vas fer molt bé i ens ho vas posar molt fàcil, m'alegra molt haver comptat amb tu per un dia tan especial.
Yasmina i Humbert
Yasmina i Humbert
Quan un treballa fent allò que més li agrada, ho fa amb passió i això es nota i es transmet, i precisament es el que volíem i vam tenir al nostre casament gràcies a Beats & Roll.
Clàudia i David
Clàudia i David
Tots els nostres convidats van quedar al·lucinats de la bona música que va posar i de la bona sonoritat, sense cap mena de dubte, va ser un dels èxits del nostre dia. Les paraules triades per la web et descriuen perfectament: PROFESSIONALITAT, IL·LUSIÓ i PASSIÓ.
Andrea i Antonio
Andrea i Antonio
La música és un dels elements clau en un casament, i per aquest motiu no vam dubtar en contactar amb Beats and Roll! Ens coneixem del sector, i havíem coincidit en altres esdeveniments. Teníem claríssim qui posaria la música del nostre ball! Gràcies a ell, vam poder disfrutar d'una festa al gust de tothom, i això que no era precisament fàcil, degut a la diversitat de procedències dels nostres convidats i amics. Sense dubte, contractar-los va ser una de les millors eleccions en l'esdeveniment. Moltes gràcies per tot!
Pedro i Laia
Pedro i Laia
He did a great job hanging out with us ALL NIGHT - amazing!!! He definitely kept the party going. Even after the police came he got everybody dancing again in the BBQ room after setting up again, which I am sure was not an easy thing to do. He even took a photo of us at sunrise!! I can't believe how long he stayed. THANKS!!
Teresa i Craig
Teresa i Craig

Decidit? Demana'ns pressupost sense compromís

Nom *

Cognoms *

Correu electrònic *

Telèfon *

Lloc de l'esdeveniment *

Data de l'esdeveniment *